Etiketter

torsdag 23. september 2010

Nytt hus - hva med løken?

Herfra har det vært stille lenge. Hadde jo en anelse om at det ville bli slik når sommerferien var over. Jobber veldig masse, og masse har skjedd. Vi har kjøpt oss nytt hus! En ærverdig Lillehammer-villa fra 1921. Vi falt pladask for huset og gleder oss til å flytte. Ett lite forbehold er det ennå om at utleieenheten skal bli godkjent, men det håper vi går i gleden.

Utsikten er det ikke noe å si på (er vel en grunn til at det heter Utsiktsbakken...)

Vi har jo akkurat pussa opp kjøkkenet her vi bor nå, men jeg gleder meg over det kjøkkenet jeg skal flytte til også! Stas med dobbel porselensvask og peis! Og store vinduskarmer til å stæsje opp - det savner jeg nemlig her! (Klarer ikke å få bildene av kjøkkenet opp i riktig størrelse uten at det blir kornete...)
 
 
Og jeg som hadde bestilt meg en haug med blomsterløk! De har kommet, men blir ikke satt i jorda her iallefall! Hvis vi er sikre på at huset er vårt før telen kommer, skal jeg spørre om å få lov å sette ned noen før vi tar over 1.desember. Jeg har også tenkt å prøve å ha noen i krukker - men hva må jeg passe på da? Har prøvd det en gang, og det gikk ikke! Tips tas imot med takk! Skal de stå ute - eller inne i kjelleren? Må man tenke noe på størrelse på krukka og hvor mye jord i forhold til frost?


(Bildene er lånt fra annonsen på Finn).

Tuddelu!

2 kommentarer: