Etiketter

onsdag 11. august 2010

Litt fra hagen og frø

Idag har det vært øsende pøsende regn her. Ekstra koselig var det da å komme hjem etter første dag på jobb etter ferien å finne en blomstrende klematis på garasjeveggen! Denne er det faktisk mannen i huset som har kjøpt - en "Pink Fantasy". Nydelig! Trodde egentlig ikke den kom til å blomstre i år - men den har vokst noe voldsomt.Antagelig er det tomtas beste jord ved garasjeveggen!

Ellers blomstrer den ene hostaen her (husker ikke navnet...). I bakgrunnen kan man se leketrillebåra som er veldig artig å gå med for han på 16 mnd.

Jeg kjøpte en voksklokke før i sommer. Har ingen erfaring med den. Her kan dere skimte noen knopper - er veldig spent på om de spretter! Har lest at de kan stå i knopp veldig lenge. Bak voksklokka sees en veldig sliten Peace rose. Den har ikke likt regnet de siste dagene!


Klematisen Warzawa Nike som klatrer så fint på obelisken har også mange knopper.Igår kom ett morsomt brev i posten fra Solfang, med masse frø! Jeg har tenkt å så endel sjøl, og bestilte litt for ei stund siden, i den tro om at stauder skal man så om høsten og sette ut så de får vinterfrosten. Men på posene står det at de skal sås om våren. Hva er riktig? Kjøpte også noen toårige frøplanter. Frøene som ble kjøpt er:

Solhatt "Pink Parasol"
Solhatt "White Swan"
Hagenellik "Artic Fire"
Hagenellik "Siberian Blues"
Akeleie "Green Apple"
Stokkrose "Appleblossom"
Valmue "Coral Reef"
Revebjelle "Pam's Choise"
Ridderspore (Pacific Giants Mixed"

Tilslutt ett bilde av den ene riddersporen vi har. Her syns også såvidt en av lyktene vi har i bedet - lyser så koselig om kvelden!

Da er det bare å vente på neste postleveranse -med LØK!

Tuddelu!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar